Shqip/Albanian English

Mirëseerdhët!

Mireseerdhët në faqen e internetit të Bozës Pacara! Ne jemi prodhues të bozës shqiptare, një pije joalkoolike e famshme që vjen me varietetet e saj në Ballkan e Turqi. Biznesi jonë është një biznes i vogël që gjendet në Tiranë, Shqipëri. Në ketë faqe interneti ju do të gjeni informacione rreth biznesit tonë duke përfshire fotografi të bozës dhe prodhimit të saj, si dhe informacione rreth historisë së bozës.

Për të lajmet më të fundit, shihni seksionin e Të rejat.

Glass of Boza Pacara Boza logo