Shqip/Albanian English

Na Kontaktoni

Mirëpresim këshilla dhe propozime nga investitorë të mundshëm.

Adresa: Ish Uzina e Autotraktorëve, Lagjja Shkozë, Dajt, Tiranë, Shqipëri
Telefon: + 355 692481122, + 355 682450332
E-mail: Edvin Pacara e-mail
Persona Kontakti: Z. Shyqyri Pacara (+ 355 692481122), Z. Edvin Pacara (+ 355 682450332)


Pacara Boza nė Facebook